Červen 2010

Photo Of The July

30. června 2010 v 13:44 | PIN-UP-GIRL
A je tu vyhlášení fotky pro měsíc Červenec. S velkou převahou vyhrála fotka č.1. Děkuji moc za hlasování.


jess .hly

Jessica & Paul Van Dyk

28. června 2010 v 13:15 | PIN-UP-GIRL
Jessica nazpívala s DJ Paulem Van Dykem v roce 2007 píseň White Lies dávala jsem ji sem ale kdo si ji chce poslechnout tak tady je

Jess na svích oficiálních stránkách má fotky z živého vystoupení i ze zákulisí.

(Omlouvám se bohužel ted moc novinek nepřibívá ale myslím že se to rychle rozjede Jess má v létě vydat dva olánované sigly.)






Jess Wihte lies 5


Top Of the World, Painted Windows

25. června 2010 v 16:44 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Pussycat Dolls v roce 2009 vydali nejen hit Jai Ho! ale i dva né velmi známé songy. Jessica si v těchto dvou siglech zazpívala jeden z hlavních vokálu v refrenu samozřejmě v pozadí s ostatnimi Dolls. (Mě osobně se tyhle dvě písničky líbí moc hlavně Painted wondows)

Top Of the world
Jessicu tady můžete slyšet hned na začátku když se zpívá "Gimme them bright lights, long nights..."a v těch stejných částech v celé písni a v části 2:09 jak začíná "I can't do it on my own..."




Painted Windows
Jassicu můžete slyšet na začátku refrénu když se zpívá "Zoom zoom zoom ah, the honesty in my eyes got you hypnotized, Zoom zoom zoom ah Imma give you a look you gon' memorise."



New blog on official website

22. června 2010 v 14:43 | PIN-UP-GIRL
jessica-sutta-news.blog.cz

Jessica na svůj blog napsala po dlouhé době napsala nový blog.  Jessica také píše o svém prvním singlu který nahrávala s DJ Cedric Gervais.

Ahoj!

Moc se omlouvám ale měla jsem pokažený počítač. Takže jsem nemohla pracovat na stránkách! BOO! Takže jsem vám sem rychle netukala vzkaz aby jste věděli že na vás myslím a miluju vás.

Mimochodem, právě jsem slyšela mou píseň s Dj Cedricem Gervaisem, nemůžu se dočkat až ji uslyšíte!!!
Za pár týdnu budu nahrávat video, takže budu mít k dispozicy Fotografie a exkluzivní záběry ze zákulisí natáčeni videa "Wherever you are". :)

Miluji Vás.

Jess

If I Was A Man - VIDEO

21. června 2010 v 19:45 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Na PCD Tour Doll Domination měla každá dolls svůj solo song tak i Jess. Jess měla v pozadí  na velkém plátně dá se říct svoje video které se konečně v HQ kvalitě oběvilo na internetu.


Zdroj: pcdonline.net

Design 0.3

21. června 2010 v 17:20 | PIN-UP-GIRL
Chtělo to změnu k trochu letním veselím barvám takže tu máte noví design který Vás tu bude vítat celé léto.
Moc za něj děkuji Verushce.
Má blog o Pixie Lott takže jestli máte rádi Pixie tak honem na její blog lottpixie.blog.cz. :) Moc moc moc děkuji

FIRST SONG WITH EVA SIMONS

21. června 2010 v 15:54 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
jessica-sutta-news.blog.cz
Na internetu se oběvila nahrávka s názvem Look But Don't Touch kterou Eva Simons zpívala živě.
Není oficiálně potvrzené jestli je to noví single ft. Jessica Sutta který očekáváme. Single si můžete pustit tady.

Amazing photo from Bottle Pop Photoshoot.

20. června 2010 v 20:32 | PIN-UP-GIRL
Jen tak jsem hledala na netu fotky do nového designu a narazila jsem na fotku kterou jsem nikdy neviděla. Je z Photoshootu ke klipu Bottle Pop.

Tady je první fotka která je celkem známá (myslela jsem si že jediná :))
jessica-sutta-news.blog.cz























A tady je druhá kterou jsem dnes oběvila je vážně úžasná použiju ji určitě do  nového designu.
jessica-sutta-news.blog.cz

Jessica na 4.místě! EARTH

18. června 2010 v 7:42 | PIN-UP-GIRL
jess odhaluje solo plany

Na stránkách Earth vybrali 10 zpěvaček které mají nejkrásnější pas (Bříško). Jessica se v tomto žebříku umístila na 4 místě! V anketě se objevily i Pussycat Dolls a další ex-Doll Kimberly Wyatt na 10 místě.  V čele seznamu je Mexická zpěvačka Anahi!

1)Anahi
2)Fergie (Black Eyed Peas)
3)Gwen Stefani
4)Jessica Sutta
5)Shakira
6)Kylie Minogue
7)The Pussycat Dolls
8)Pink
9)Thalía
10)Kimberly Wyatt

Jessica on NOH8 CAMPAIGN

17. června 2010 v 14:49 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Pořadatelé NOH8! v LA napsali na internet poděkováni a zmiňovali se i o Jessice.

No kde začít... V první řadě bych chtěla poděkovat, všichni hosté byli úžasní. Než jsem udělala neuvěřitelný rozhovor s klienty, zúčastnila se i Jessica Sutta (ex-Pussycat Doll).  Bohužel jsem se s ní nemohla vyfotit byla zcela koncentrovaná událostí že jesem ji ani nechtěla rušit.
Jessica je jedna z nejlepších lidí jaké jsem kdy poznala. Musím říct že se mi splnil sen potkat tak úžasného člověka. Bavili jsem se o všem, potom sme hovořili o neuvěřitelných 2.000 dolarech které Jessica NOH8 věnovala! Jessica sice akci musela opustit asi o dvě hodiny dřív protože na ní doma čekal přítel. Děkuji Jeffe za pozvání Jessici na tuto akci, a dát ki tím možnost setkat s ní, měl jsi pravdu je vážně úžasná.

Tuto podepsanou fotku Jess věnovala NOH8!


JESSICA FOR NOH8

14. června 2010 v 18:23 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Jessica se nechala vyfotit pro kampaň NOH8.
Nechávají se fotit lidé slavné zpěvačky herci. Pro tuto kampaň se nechali vyfotit třeba celebrity jako PEREZ HILTON, ASHLEY SIMSON, CARMITH BACHAR, PETE WENTZ...
Je to tichý protest proti tak zvanému "Návrhu č.8" který byl schválen v roce 2008 v Kalifornii. Podle kterého je výslovně zakázané manželství mezi lidmy stejného pohlaví.

Klikněte pro zobrazení původního obrázku


V záhlavý můžete vidět také Jessicu pro noh8 ale je vyrobený fanouškem... toto je originál.

WTF!!?!?!!

13. června 2010 v 22:14 | PIN-UP-GIRL
Vím že to sem možná vůbec nepatří ale jsem s toho uplně v pr....!ale na stránkách http://nicolepcd1978.blog.cz/ je soutěž o nejhezčí adminku... je tam přezdívka Pin-Up-Girl a pod tím uplně cizí holka!!!! já to určitě nejsem. A v článku před tím jsem se dočetla že se tam někdo přihlásil za moje stránky...
Upřímě napsala jsem tam že když už mě tam někdo přihlásil tak pošlu fotky a je to tam i napsaný ale pak jsem se na to nějak vykašlala. A ted se dívám a je tam uplně někdo jiny co má skra dělat aby to odstranily!!!!!!!

Favorite Shirt...

12. června 2010 v 15:54 | PIN-UP-GIRL
Jako jiní lidé nebo jiné superstar  i Jess má svůj oblíbený kousek v šatniku...
Je to károvaná košile. Oběvila se s ní na dvou akcích.

Supermodels Unlimited Magazine Presents         
"Hollywood's 100 Most Beautiful" 11.12 2008


11/12/2008 - Jessica Sutta - Supermodels Unlimited Magazine Presents Hollywoods 100 Most Beautiful Issue Release Party - Social Hollywood - Hollywood, CA USA © Chris Hatcher / PR Photos

Grand opening party for Delphine restaurant 12.4 2010

The truth about Angeles

12. června 2010 v 15:36 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Jessica si ve filmu the Truth about angeles zahrála jen malou roličku. Zahrála si sebe:) je tof akt jen takovej štěk jen se koukněte.


New Single on Rockstar album

10. června 2010 v 17:37 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
http://www.emi-musik.de/evasimonsenglish/cover_eva.jpghttp://images.buddytv.com/articles/Image/pussycat-dolls-present-the-search-for-the-next-doll/Jessica-Sutta.jpg

Oběvily se officiální informace že singl Evy Simons a  Jessicy Sutta vyjde na albu Evy Simons Rockstar.

Na písni bude pravděpodobně spolupracovat i nějáký zpěvák ale informace nejsou oficiální.

Jessica Sutta with Moi Juarez

9. června 2010 v 18:34 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Jessica byla v minulých dnech na akci Roxy v Západním Hollywoodu kde velmi chválila skupinu Tomorrow's Bad Seeds. Na této fotce je s leadrem skupiny.

Tomorrows bad seeds sutta

Twitter

7. června 2010 v 21:16 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
jessica-sutta-news.blog.cz


Včera jsem na Roxy vyděla Bad Seeds :)

Podívejte se na kapelu "Tomorrows Bad Seeds" úžasná rocková kapela.Minulou noc  otřásly :) jsou úžasní!









P.S Moc se omluvám že tojho tu přidávám tak málo ale bohužel není moc novinek a konečně je venku hezky tak nechci všechen čas travit u PC ale určitě tady budu každy den ale ne zase celí den.
Určitě jste si všimli že jsem začala předělávat rubriky Filmography a music budu i další, líbí se vám to?

GBK's Gift Lounge 4.června

7. června 2010 v 21:05 | PIN-UP-GIRL |  NEWS
Jessica se 4.6 oběvila se Starr na GBK's Gift Lounge. Na párty bylam i Ashley se svím psem
Cooperem.




Filmography

6. června 2010 v 18:32 | PIN-UP-GIRL
jessica-sutta-news.blog.cz

2001: Movie: Bully "Šikana"
           Role: Blonde

2002: Soap opera: Ocean Ave
           Role:Jody Starr

2003: Movie: From Justin To Kelly "Láska mezi Supertstar"
           Role:  Bracelet Girl "Holka na bruslích"
           Movie: Bad Boys "Mizerové"
           Role: Brief Role "Stručná role takova uplně vedlejší"
2007:  Identity  "soutěž"
           Role: Herself "Samu sebe"
         
2009:  The truth about Angeles
            Role:Herself "Samu sebe"
2010:   The Search For Shangela's Best Dance Crew
             Porodce
2011: SoBe Real
          
           

           

Music

6. června 2010 v 10:34 | PIN-UP-GIRL
jessica-sutta-news.blog.cz
2005: Album: PCD  (The Pussycat Dolls)

2007: Single: White Lies (DJ Paul Van Dyk, Jessica Sutta)
            Song: Make It Last (Jessica Sutta, Dave Aude)
          
2008: Song: In Your Heart
         
            Album: Dolls Domination (Pussycat Dolls)
            Solo song on Album: If I Was a Man
                
2010: Single: I Wanna Be Bad
                                         
2011: Songs: Jack In The Box
                        Wherever You Are (Jessica Sutta, Cedric Gervais)
                         Look But Don't Touch (Jessica Sutta, Eva Simons)